Oběť
Anotace: ..................
Temná bouře
blesky v noci
lebky na schodišti
prázdná rakev
zvrácená doba
ztráta víry
údery do kovových dveří
mě probouzí
rudé nebe
dnes
ďábel přichází
psychiatrická léčebna Bohnice
doktoři
bílí havrani
toulají si
v noci
nade mnou hlavu si lámou
řvu do prázdna
v železných poutech zavřený
má duše hoří
andělské zámky se rozpadají
provazy povolují
hořící brána se znakem
Pentagramu mě vítá
peklo na zemi
konečně zavládne
zpátky v černém se vracím
celá staletí
jsem hadem z ráje
Jidášem bez tváře
černý havran
lovec který hledá svojí další oběť.
Přečteno 492x
Tipy 46
Poslední tipující: Bloodmoon, Stepbystep, Matsuyama Tatsuko-chan, strašidýlko-střapatý, Holis, Max the Fallen, jedam, Lenullinka, před zkroucením, Verena, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)