Že se vždy pro tohle musí plakat
Anotace: aneb menší historie lásky
S potrhaným svědomím
obcházel jsem
stromy
dokola
a v dlaních
i uvnitř
zoufale prázdno
v láhvi ještě slzu
vína a papírovou
loďku
kterou jsem tam
pro tebe utopil
nevím proč najednou
prostě začalo pršet
sice jsem původně
chtěl stát pod tvým
oknem s kytárou
sám ve tmě jak praštěnej
zbloudilej rytíř
středověku
ale rozmyslel jsem si to
stejně mě nemáš ráda
a v těch stromech
je víc citu
než v celé
historii
naší
lásky
Přečteno 315x
Tipy 19
Poslední tipující: Stoneman, Zpátky, Holis, Renatka, shakespeares, dead-head, Zasr. romantik, Lota, enigman, Anne Leyyd, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)