Jeden říšskej ministr si to nemyslel..No..Ono s těma pravdama je to těžký.Některý dožene až po smrti.. ;)
02.04.2009 23:07:00 | Sleepwalker
"Kdopak tu pozná, která je lež,která pravda, když budou obě dvě donaha vysvlečený"
(J.Nohavica)
No..je skoro deset večer..trefnější komentář mě fakt nenapadá, můj nejoblíbenější spisovateli..asi půjdu teda raděj spát :)
02.04.2009 21:51:00 | Hazentla