Propast
jsem jak
vyschlá studna
naplněná vodou
po okraj
mám na rukou i nohou
vyrytá slova
útěchy
zas
a znovu říkám
svému srdci
zastav se už,
moc tě prosím,
a po okraj
mám na rukou i nohou
vyrytá slova
že padám,
padám stále níž
do světa bez lásky
schovaná pod plachtou
rozdrcená na kousky
BUM
.... 140 metrů ....
Přečteno 305x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, Vlk v rouše, Isquieasuus, padající do neznáma, Tacca, Holis, jedam, 6thSun, Mbonita, Házté, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)