Nesmrtelnost
Stát se nesmrtelným, lze mnoha způsoby,
zkus najít novou cestu, jež nemá obdoby,
Hitler to zkoušel drtivou silou,
Hendrix zas s kytarou – jedinou milou.
Palach ohněm – mučednickou smrtí,
kdekdo jeho čin kriticky hodnotí,
Mark David Chapman, kéž brzy skoná,
se proslavil tím, že zabil Lennona.
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Lilly Lightová, lucajda89
Komentáře (2)
Komentujících (2)