Někdy je to těžší
Anotace: ...nedokážu jen stát a čekat na Zázrak...
Zvládala jsem
kreslit křídou
po parapetu.
A usmívat se
na snad až
naivní obrazce.
Někdy,
někdy je to těžší,
než bys řek.
Uměla jsem
stírat všechny
černé díry.
A látat
přespříliš třpytivou nití
ohony komet.
Někdy,
někdy je to těžší,
než bys řek.
A teď?
Teď mám stát
a čekat na Zázrak?
Na Zázrak
od destruktivního ignoranta
na sklonku zbabělosti?
Je to těžší,
než bys řek...
Přečteno 322x
Tipy 9
Poslední tipující: pamp_elka, Agniezka, shakespeares, Marfuša, enigman, subrtka
Komentáře (3)
Komentujících (3)