O lásce?
Pokoj naplněný tmou,
plamínky svíček tančí v tichém menuetu,
tam, kde Tvá ústa do ráje mne zvou,
když Tvůj stín obejme mou siluetu.
Teď jsem jen tělo, co po rozkoši prahne
a ve výkřicích ztrácí svoje bolesti.
Co by se mělo...
Však zábrany žádné tu nejsou,
svírající jak ruce do pěsti.
Plavu si v touze, jež přístavy nemá,
kytara hraje mi na cestě do moří,
k zbláznění dlouze tou něhou uvolněná
plavu si k ostrovům, kde oheň zahoří.
Přečteno 366x
Tipy 13
Poslední tipující: klinika, hanele m., Holis, NikitaNikaT., Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, labuť, ziriant, Sleepwalker
Komentáře (4)
Komentujících (4)