///////////
Asymetrie
mě asi zabije,
křiviny v nás
se chytly za ocas...
Chorda dorsalis
a v sklepě starý lis
vytvořily ze mě
mapu naší země...
Asymetrie
mě asi zabije,
ale zatím, doktore,
každý za svým oborem
pevně si stůjme...
/napsáno na nemocniční chodbě - stejně už gymnastka nebudu/
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Marfuša, Tacca, enigman, ziriant, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)