Cedule
Anotace: ....minulost-pozastavení....
Když šla jsem, jako denno denně,
tou samou šedou ulicí,
kde válejí se všude po zdech,
ty hnusně šedé nápisy-A ŘVOU,
Když šla jsem jako obvykle,
co vždy-tou samou cestičkou,
neměla v kapse ani vindru,
však v ruce knížku-maličkou.
Tehdy-sedla sem si na zem,
v té šedé malé uličce,
a četla si tam jak ten blázen,
co skupuje vše maličké.
Bylo mi jedno,
co si myslí druzí,
a proč na mě tak koukají.
Já byla exot s knížkou,
v kraji.....jenž nestál ani za pětník!
Přečteno 402x
Tipy 9
Poslední tipující: Badya, urcite.me.neznas, Dilla, Marfuša, Anne Leyyd
Komentáře (4)
Komentujících (4)