díky, máš recht.Ono je to původně totiž kaligram, tak se to muselo vejít na šachovnici, tak to i mně příjde takový sešněrovaný.Nevím, když mě něco napadne, tak to určitě předělám, ale zatím to nechám tak, jak je.Nerad předělávám básně...
03.04.2009 15:49:00 | Breakthru
ST za námět, za myšlenku, ale to zpracování mi nejde pod kůži, cítím náboj, kurňa, zkus to dotáhnout nějak ... Já nevím, třeba ti někdo poradí a nebo řekne, že jsem vůl, když nechápu. Chápu, ale ...
03.04.2009 01:28:00 | Zasr. romantik