Hloupí lidé
Anotace: Každý se dá koupit...
Proč je život jaký je
A proč se s ním nikdo nebije
Všechny hezké slova
A jak se k tobě chová
Chceš, či nechceš žít
Otázky musíš mít
Všichni lidé hloupí
Každý se dá koupit
Bez výjimky každý z nás
Všichni skrývají svojí tvář
A tak žiješ, nežiješ dál
Pravě toho jsem se bál
Komentáře (2)
Komentujících (2)