Papír
Můžu položit všechny své problémy na tvou hlavu
a ty mě přesto pochopíš.
Jsi můj tichý společník
a jsi připravený se mi vždy otevřít.
Tvá duše je čistá a bílá
a tví přátelé jsou naladěni na stejnou notu jako ty.
Dokážeš být někdy velmi krutý,
ale zároveň tak krásně romanticky.
Záleží na tom,
kdo na tebe píše.
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: Vojta B., Nergal, malý lachtánek, zlomeny srdce
Komentáře (3)
Komentujících (3)