Není pro mě místo
Anotace: ...existenční... Kapala jsem si na ruku horkej vosk... To byl způsob, jak cítit aspoň něco..
Vosk si stéka
pomalým ničivým rázem,
jak řeka vtéká
korytem bolavým srázem.
Skučí a bouří,
prohání se mou dlaní,
jak děvka kouří
palec svou zbraní.
Zdá se mi - nezdá -
cítím to pálení,
poslední hvězda
knotu je válení.
Bez smyslu prosí
o trochu ohně
a v erbu nosí
vše, co se pohne.
Pálí to, bolí,
jsem tomu ráda,
bolest se drolí
na nahá záda.
Cítím jí, ctím,
má mě ve svých otěžích,
nespím a bdím.
V těch lidských přítežích
není pro mě místo.
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: Stoneman, strašidýlko-střapatý, Isobel, Nergal
Komentáře (4)
Komentujících (4)