Bez názvu..
Anotace: Přečtěte si a uvidíte. :o)
Potkala jsem jaro,
ale bez motýlích křídel.
Prý se to už nenosí.
Ale v kurzu je novinka,
„Rychlá láska.“
Prý je to dobrý,
tak kdo ví.
Tahle láska všechny teď svádí.
Prej taky Tebe,
Ale nezdá se.
Ty si kus ledu.
Potkala jsem i zimu.
Říkala, že toho už má dost.
Tak nevím,
asi už nebude Tvůj milý host.
Možná roztaješ i Ty.
Nebo jsi ze železa?
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Indigo, BArBArKO, Mounkey, padající do neznáma, lucajda89
Komentáře (3)
Komentujících (3)