Obraz
Zkusil jsem pouze jedním tahem
namalovat obraz svého života
teď stojím plačící před plátnem
z nějž civí na mě jen nicota.
Až ve spáncích mi srdce tepe
mé utrpení je nezměrné
já věřil v dílo velkolepé
tak proč je celé černé?
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Nergal, Holmy
Komentáře (3)
Komentujících (3)