V kávě
Anotace: v kávě jsou různé věci, hlavně ale vzpruha
pěna jako na jezu
vůně dávných dob
pohádková chuť jazzu
a z čokolády drob
lžička ztopená na dně
ve studni utržený okov
na rtech sladce hladí mě
a cukr něžný doslov
zčeřená hladina
sněhobílá šlehačka
jak ledovcová planina
jazyk lehce pomačká
kam se na ni hrabou
himalájské kopce!
Přečteno 381x
Tipy 16
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Holis, Juraj Hrom, Veselý Drak, Mounkey, zzlatý, NikitaNikaT., labuť, kikis, Nergal, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)