Anotace: Tonout se v tichu, až přijmeš jeho krásu a poznáš, že je i tvojí...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
Prazvláštní ticho... je teď ve mně... když čekám, co se stane, když předtucha mne navštíví... je mi dobreku a cítím beznaděj.
04.04.2009 14:05:00 | NikitaNikaT.