Subliminálna..
Vlastne som tam, kde nechcel som byť
tu žiaden tvor nemá čo robiť
v najzapadlejšej zóne ticha
kde anjel spí, keď vypelichá
neviem, či bdiem a či som spiaci
tak končia shut out pandrláci
na konci sveta v kontajneri
bez svätožiary, v sivom perí
aj keď spím sám v polnočných tieňoch
splním Ti čo chceš v 3D skenoch
tri zhmotnené sny na želanie
to, čo sa má stať.. kde sa stane?
podprahový vnem je tá šanca
a ak nechceš, z polcesty vráť sa
na polceste z tej druhej strany
ostanem sám Tvoj.. nepoznaný
Přečteno 353x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, whiolet, Blázen? =), Verena, enigman, Lota, Kubino 2, Simísek, spare, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)