Malovaný obrázek
Červené pantličky
krásně vlajů,
škrobené fjertůšky
kolem sa točijů.
Hedvábné rukávce
nitkou vyšité,
na brokátové kordulce
knoflíčky blyštivé.
Kožené čižmy
s ocelkama,
na hlavě věnec
s kopretinama.
Vidím v Tobě
lidovou lásku,
vystihls mě
malovaný obrázku.
Komentáře (0)