Anotace: moment //název je trochu trapnej,ale aspoň to přiláká víc lidí - a tak to chodí//
hehe. myslím, že jsi jeden z mála autorů, u kterých vím, že se má cenu dívat i na takhle brakovitě pojmenované kusy. Nezklamalo. Nekonfekční.
13.05.2009 20:49:00 | prostě Zuzana
ja bych to nejak zvlast neokecavala. me se libi, jakym stylem je to napsany i jak to vyzniva.... zkratka - libi.. :)
05.04.2009 09:15:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Nemám moc času, což mě mrzí, abych napsala nějaký normální komentář, ale tohle se mi od Půa fakt líbíško:-)
04.04.2009 20:30:00 | kikis