Místo chlapů květiny
Chci se zbláznit taky šílet mezi rosu dělat výlet.
Klouzat se ti po stonku někam dolu k záhonku.
Jemně třít se o Tvé listky a to všechno bez pojistky.
Čichat budu ten tvůj květ můžete mu závidět.
Zalévat a pečovat s láskou vždy já budu i kdyby šlo o obludu.
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, TAORA3, Noc17, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)