Ještě jsem tady
*
*
*
Ještě jsem tady.
Ještě pořád dýchám.
V žilách mi touha tepe.
Hledám Tě všude.
Předsudků se zříkám.
Před láskou
dveře nezamykám.
Jen s pokorou Ti říkám
nechci víc,
jen Tebe.
*
*
*
Ve snění slýchám
nechci víc,
jen Tebe.
Z kůže se svlíkám.
Srdce odemykám.
V žilách mi touha tepe,
sotva dýchám ...
Sníh hoří,
slunce zebe,
na duši ráj
a pod nohama nebe.
Ještě jsi tady?
Tady
mě máš.
Já
Tebe.
*
*
*
Přečteno 321x
Tipy 39
Poslední tipující: střelkyně1, Paulín, Jiparo, Kapka, Dota Slunská, hezule, Raziel PsyDearth Characith, vodnař, Holis, labuť, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)