půlnoční
Anotace: ... ne mše ... střípky
píseň skončila
místnost plná oddechů
nádechů a výdechů
plnost nářků
dohasínajících plamenů
v cihlové dlažbě
zakleté dějiny našich životů
v meziprostoru kvadratické rovnice
hledá meditující střípek
ztracenou proměnnou
která poskytne klíč
k řešení
*
neřešitelné rovnice
-
s jistotou sobě vlastní
vstoupil do Tvého bezvědomí
upletl síť
z pohozených vlasů
a opět byl o kousíček blíž
novému ránu
k probuzení
bez
Tvých
doteků
...
..
.
Přečteno 315x
Tipy 27
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, voedor, Jiparo, Noc17, jedam, kikis, carodejka, floreciente, labuť, NikitaNikaT., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)