odraz světla
Koukám na zrcadlo
Ten pohled mě rmoutí.
Co mě to popadlo
Má hlava se do stran kroutí.
To zase sám sobě nevěřím?
A to koukám na odraz světla.
Asi ho pověřím
Aby si ho doba se mnou spletla.
Je mi tak podobný,
A každý den je starší.
On je však svobodný.
A mě ten pohled na něj straší.
Věru nemusí součástí života je bohužel i stárnutí.
Přečteno 340x
Tipy 12
Poslední tipující: Lea Aura, PetTulak, BARBYE, jedam, labuť, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)