Slepota
Anotace: ...bílá hůl, černé brýle a břímě osudu..
Sluneční toulec zeje prázdnotou,
jemu to však i ve tmě sluší.
A nevidomí tápou tmou,
Bez naší pomoci jsou hluší.
I vidomý zde občas klopýtne,
když žene se skrz černou temnotu.
Pak není schopen dál jíti vzpřímeně,
Jen díky nicotnému strachu- a na dně pochopí.
Přečteno 269x
Tipy 13
Poslední tipující: Kapka, Janetee, Kubino 2, kikis, 6thSun, sarycek, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)