Na náměstí

Na náměstí

Anotace: ..........

V prozíravé záři
hřejících doteků,
v objetí prchajících
letmých pohledů
Obdivu uprostřed
náměsti Ticha,
zkropeným žalem.

S grafittami v úsměvu,
žár v blankytných očích
v odraze na dně kašny zítřků,
na tváři mince svádění
dešťových slz
Objímání,

tanec v přání
rozkvetlých šeříků
a vlasy jako zlatý
déšť..

Přijímání reality
v usínající budoucnosti
vzpomínek,
cestou neznanou
doběhnout do cíle
ke skalám ztracené...

nikde neznačené,
nést v náručí pravdu
lásky objevené
a pohladit nedotčené,

vystát si důlek
v zatracení davu,
desítky let v dlani objevovat
Svět
se zaprášenou mincí...

Až dlaň zchladne...
Mince bude objevovat dál,
Život, jenž jí "někdo" dal...
-Vděčně
Autor padající do neznáma, 05.04.2009
Přečteno 276x
Tipy 14
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, strašidýlko-střapatý, enigman, Lenullinka, ziriant, Petbab, Květka Š., no.signal, Markéta Hl., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tohle dílko má pro mne hlubokou myšlenku, vybavila jsem si jisté věci. Dobře se mi četlo, nutí k zamyšlení. Je to skvěle napsané. ST!

05.04.2009 10:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel