Jaro přeje..
Anotace: Psala jsem za kámošku básničku k narozkám:-D
Přichází jaro, vše začne kvést
Janička slavit tu bude fest
S kámoškou Simčou si do nosu dají
Protože tak to moc rády mají
Po letech přátelství věří jedna druhé
Tohleto pouto je jim moc drahé
Chytaj spolu motýlky a zdatný chlapy
Co po nich slintaj a natahujou tlapy
Však přátelství je na prvním místě
To obě ví docela jistě
No a teď k tomu našemu přání
Ať vám tu nevynesem hluboké spaní
Hodně zdraví, štěstí a splněných snů
Krásného úsměvu nekonečně dnů
Na rtech sladká limča
To vše přeje Tvá Simča
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, enigman, Flamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)