Ptám se tě, Provazníku!
Položils otázku,
opustil dnešek.
Klubíčkem provázků
zamotals vršek
všech otazníků.
Ptám se tě, Provazníku,
jak snášíš zítřek.
Řeka tě odvála,
vítr odplavil,
slzou se usmála
panenka pokání.
A ty vážeš dál...
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Unyle Pěl, Nergal
Komentáře (2)
Komentujících (2)