Zapomínám
Anotace: jedna ze starších ran...
Zapomínám
na to, jak voníš.
Zapomínám,
jak hloupě vždy stojíš.
Zapomínám,
jak jsi mě oslovoval.
Zapomínám,
jak rád jsi oslavoval.
Zapomínám,
na tvojí proužkovanou košili.
Zapomínám,
jak jsme se kolem kašny honili.
Zapomínám,
kdys býval naštvaný.
Zapomínám
na tvůj postoj obranný.
Zapomínám,
jak chutnali tvoje rty.
Zapomínám
na tvoje dětinské hry.
Zapomínám
-a nechci-
na tebe, lásko.
Zapomínám,
-a přeci-
je to tak lepší.
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: Anne Leyyd, strašidýlko-střapatý, jedam, takova, Kapka, Nergal, enigman, Házté
Komentáře (4)
Komentujících (4)