Anotace: trošku rytmu z jedné oblíbené píšničky a trošku slov, co se honily hlavou, ale jinak jen příběh ... :-)))
Jituško, moc krásně napsaná...vzpomínky jsou někdy hodně bolestné!:o))
11.04.2009 20:41:00 | střelkyně1
Pěkné a výstižné! Jak některé zážitky, vetšinou ty špatné, nám někdy kazí zasloužený spánek, vrací se a vrací...
10.04.2009 20:28:00 | poustevník Jirka
Bolí mne Tvé veršíky... utíkat... by se nemělo, je třeba se postavit, hrdě a vše narovinu z očí do očí.
05.04.2009 15:53:00 | NikitaNikaT.