Má loď
Pod mojí lodí,
vlnky se houpou,
vesty se hodí,
na cestu dlouhou
kolik chceš, tolik máš,
ber, když můžeš,
neslyšíš nevnímáš,
odpovíš či stůněš
v dálce svit světla je,
plno je naděje,
naděje na štěstí,
tma okolo, dobrotu nevěstí
Přečteno 213x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Frosty28
Komentáře (0)