Jen tak opravdu šťastná!
Anotace: Možná to je blbost :D
Chci být šťastná,
chci sundat z rukou pouta,
chci v lese stát, jen tak se houpat,
jen tak se smát,
cítit na tváři vítr, jak jemně lochtá,
chci skočit a být jen socha.
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: borůfkovej shit., Kapka, Monthy Tamah, Frosty28
Komentáře (2)
Komentujících (2)