1.
Na hřebeni střechy
se zastavil špaček
a bílých peřin měchy
odlétají pryč...
Ve větru, jež nemá
vůli vyjít s mraky,
skrytá slůvka němá,
už odlétají pryč...
Půlnoční kolibříci
začali lamento,
ztratila jsem lžíci
v nočním strachu z hvězd...
Hvězdy které v jitru
zazáří a zmoudří
a křídla od sanitru
mají strach to zkoušet...
Přečteno 338x
Tipy 10
Poslední tipující: Duhová, Kapka, WAYWARD, Mbonita, Mario de Janiero, enigman, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)