Anotace: dnešek je nějakej složitej..třeba tu dnešní smůlu vybásnim..
jak řikám..den blbec..ani napsat to neumim..dík pro příště se poučim:)
08.04.2009 21:54:00 | Markeťák713
nic poetickeho jsem nenalezla, jen snahu o rym , snad, nicmene ti v basni ulitava rytmus, jak poplaseny vcelky, to by chtelo vychytat.. a s temi rymy taktez...
05.04.2009 19:40:00 | saddova