Všetko sa zdalo byť večné
Anotace: o konci jedného kratučkého príbehu o láske
Všetko sa zdalo byť večné... na chvíľu
Ty a ja
svetlo aj tma
Chcela som s Tebou zostať navždy
chcela som s Tebou zostarnúť
Hladiť tvoje vrásky keď sa smeješ
hladiť tvoje krídla keď plačeš
Bože, je to ako sen,
z ktorého som sa zobudila nechtiac
Pochovala som snubný prsteň do koreňov starej lipy
ona snáď unesie môj smútok...
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)