A co když už nemáš na vybranou...
Anotace: napadlo mě to tak nějak náhodou
Co uděláš?
když zklame tě svět, a nic už cenu nemá...
Co uděláš?
Když není cesty zpět, a jeho tvář je němá...
nenapovídá a jenom smutně hledí..
Co stane se
když konec tvůj a konec jeho se již blíží,
když něco, co není NENÍ vidět vám stále cestu kříží?
všichni to vědí...
a tebe v očích to, co plane,
svědí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)