Víkendová
Anotace: tohle není o jahodách
Hladila jsem pohledem
poslední zbytky sněhu
a vzpoměla si znenadání
na blankytnou něhu.
Ráno, když sluníčko
mě na ústa polaskalo
zasnila jsem se
"Jak se mu asi spalo?"
V srdci klid a pohoda
a k cíli
další krůček
nic není náhoda.
Přečteno 271x
Tipy 25
Poslední tipující: kroužek, Lady L, Lea Aura, Stoneman, raďo, toužím.jít.dál, BArBArKO, Holis, malý lachtánek, kikis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)