Vane....
hořím
až do svých kořenů
bořím
sny, pak je doženu
zdálky
zdá se svět bezbřehý
zblízka
chudý a bez něhy
otázky
vbodnuté pod kůži
osude
už ti nic nedlužím
srdce rozdrcené
sypu prach do růží
nebe uletělo
má duše se smáčeným peřím
dát mi neumělo
to, proč pořád věřím
......
...
.
Přečteno 331x
Tipy 42
Poslední tipující: Bíša, Raduzk, fab four, a_tao, Holis, nejsembásník, Jiparo, carodejka, Kapka, NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)