Sedmým
Anotace: Reportáž ze sedmého schodu..
***
Zabýváme se
už jen pádem
Sedmým.
Zbaveni
životních šťáv.
Bloudící
Bědní...
Na schodu prvém
se zpravidla
mluvívá.
Ukřivděně.
Život pravidla
Nemívá.
Na schodu druhém
zas píšem jak diví
O všem.
Pocity,vjemy
naše smysly živí....
Na schodě třetím..
...Ach velká únava..
Pozornosti se
nedostává...
Na čtvrtém,
pátém,
šestém schodu..
Odoláváme obavám
Zrádným svodům...
Sejít dolů
a už se nevracet.
Schodů je viditelných
zatím jenom
stodvacet...
Na schodě sedmém
Je mlčení.
Klid.
Ticho a pokora.
Na sedmém
se ve víno
proměním.
S kým
a čím tu mám být?
Padnu-li posedmé
a naposled
kdo mi půjde pejska
vyvenčit?
Přečteno 302x
Tipy 25
Poslední tipující: Bean, voedor, Pokusný králík s melounovou náplní, Barpob, jedam, Tanzania, Mounkey, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Blázen? =), ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)