OD RUKY
***
Udělej od ruky
křivolakou čáru
Je to dar života
naše cesta spolu
jen malá úsečka
bez návratů zpátky
vznik naších potomků
oddělených vrátky
kliky jsme nechali
můžou jít za náma
krajinou vysněnou
dráhou do pohádky
ty naše poklady
všechny jim věnujem
ať mají pro sebe
lehounké kroky jen
Napíšou rukou svou
křivolakou čáru
***
Přečteno 332x
Tipy 57
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, poustevník Jirka, lucajda89, kroužek, voedor, malá a šikovná, 5thelement, Veselý Drak, jita.1965, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)