Anotace: Kam se strácí? tento text jsem oběvil vedle již napsaných textu na Liter,a tek si nejsem jist jestli jste to již nečetli,já sám vážně nevím,pokud ano prosím o info,dík
Schovávají se..a občas vykouknou, ale pořád je to slabé..
07.04.2009 16:04:00 | Chancer
Je to zarytý v bolesti...v procitnutí z ní..v úlevě z pochopení,v nepřeberných možnostech...v ustrnutí,v zamrazení v zádech...všude tam,kde nejsou k vidění...
07.04.2009 00:13:00 | zvířenka
Pár slůvek... ale krásně poskládaných ST! mno nevím... všecko si pamatovat nemohu, pač dílek je tu mocka moc.
06.04.2009 15:20:00 | NikitaNikaT.
Nevím, jestli jsem to už četla, ale všimla jsem si, že píšeš "VZláštních" - záměrně nebo nevědomky?u Jinak jen tak mimochodem - za ST;)
06.04.2009 13:35:00 | ziriant