Anotace: Ukrad jsem to z komentáře, snad potěší to aj jiné čtenáře, nejen Zasr.romantika, jehož se to vlastně týká.
Jak obyčejně - zase jsem poslední, kdo se to dozvěděl.
Karle, jsem potěšen, v dubnu mám zase Vánoce. A ostatním též děkuji za milé komenty, potěšily mne a jistě i Karse. Chválou na mne šetřete, vždyť vyrobil jsem jen podmínky pro vás, schopné, a vy ty podmínky využíváte (nebo využijete), tak jaké uznání. Doufám, že již brzy vás budu moci uvítat na hrádku Vokáleč, stačí jen zkolaudovat (a utratit pár stotisíc). Lada.
08.04.2009 01:55:00 | Zasr. romantik
napsal si to pěkně od plic, nebo od srdce? :-))
Láďa z toho bude mít druhé vánoce ...
07.04.2009 17:54:00 | nejsembásník
Trochu vtipné-trochu vážné
ale kamarádství není vlažné,
poškorpit se jako děcko
a zas odpustit si všecko,
tak já vás dva vidím
též maličko závidím.
Báseň moc prima.
06.04.2009 21:18:00 | s.e.n