Snívam sen od vekov,
sen nočných svetov.
Dostal som sedem rán
a pár mesačných kvetov.
Čo len v hlbinách našich duší
slnko trpko čuší...
Čo len temná noc žiarivo vraví
príbehy o urputnom žiali.
Noc nás obdarila večnosťou,
taktiež nekonečnou mladosťou.
Nuž ale to, na niečo čakanie,
sa samotou stalo preklatie...