Tvárenie
Anotace: Chcel by som sa tváriť smelo,aspoň keby sa to tak chcelo...
Niekedy,sa tvárim
ako človek
niekedy v mysli
ak aj o nič nejde
Oblečiem si oblek
v obleku budem
v absolútnej mrni
V rámci žatvy
zrno sa zrní
Ty ostaneš
absolútne krásna
strunu mi napneš
Si hviezda jasná
Potom sa vnorím
v lesy lužné
A budem sa tváriť
hravo,
ale mužne!...
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, labuť, Mbonita, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)