Šachy

Šachy

Anotace: hra kterou neumím =)

Šachy

Pár kostiček - černá, bílá,
Král s královnou si sobě věrná
věž ta hlídá po boku,
hrdá je na každý tah.
To střelec prudký - často přestřelí,
pak plný citů -
rád se přitulí !!

Koně jak v prérii otěže tíží,
dusotem kopyt - lehkostí vánku
se k sobě blíží.
Pěšák ten statečný ,
v popředí stojí - čeká …
Kdy udeří černá, bílá.

Král s královnou
na šachovnici zbrojí ….
Leč rozťala se jejich
srdce věrná !!

Šach, Mat !!!
Autor Tanzania, 06.04.2009
Přečteno 372x
Tipy 17
Poslední tipující: batůžek na motorku, Kozoroh 1, Indigo, Zasr. romantik, Tacca, NikitaNikaT., Juraj Hrom, jedam, MishaX, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

prohra neb výhra,osud vše hlídá...

01.10.2009 11:08:00 | KALI MERO

líbí

Nabízím remízu, veršotepko něžná!;o)))

22.05.2009 19:49:00 | Kozoroh 1

líbí

Prostě skvěle napsané... život sám... tak reálná jsou slůvka Tvá. ST! za obsah.

08.04.2009 21:19:00 | NikitaNikaT.

líbí

pat...

06.04.2009 13:09:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel