Nejsi
Nejsi a nehodláš už být,
tím vším neopakovatelným.
Nejsi a já tě stále cítím,
Tvůj úsměv, naklonění hlavy, věčnost.
Nejsi i když jsi tak blízko,
stačí jen kousek naděje.
Nejsi a i tak jsem naplněná Tebou,
každý kousek mého já.
Nejsi definice nicoty
a já to cítím jinak.
Nejsi a i tak jsem schoulená v tvém náručí.
Nejsi a já zustávám.....
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Mounkey, Kapka, TAORA3, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)