O nás
Anotace: Prostě o životě.
V pomateném světě hledáme dobro,
když celistvost nám rozbíjejí
kameny druhých,
ve světě chaosu hledáme spásu
svoji i ostatních.
S nadějí se rodíme
a s nadějí umíráme,
v mezičase slavíme a bojujeme,
padáme a vstáváme,
hledáme a ztrácíme.
Pláčeme po ztracené spravedlnosti,
sníme o pravdě,
vzdycháme po lásce
a přitom šlapeme po růžích.
Přečteno 381x
Tipy 15
Poslední tipující: klinika, Holis, BArBArKO, NikitaNikaT., Jiparo, ziriant, Kapka, jedam, labuť, mamina, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)