Moje duše, moje krev, slzy a žal _ a radosti mezi řádky
Anotace: Báseň/Ne_báseň, pro ten podivný pocit co mě objímá..
Bloumám
s imaginárním kamarádem
který má
havraní vlásky
a úsměv všech úsměvů.
Moje duše
moje krev
slzy
a žal.
Bláznívý nápady
plný nadějí
a ztracených snů
bez hranic
vyplněný
v jiný realitě.
Tak trochu
pokroucený vnímáni
světa a všech
co sem patří
-byť násilím.
S rukama
v kapsách riflí
kapucou
přes hlavu
písničkou
v uších
a podivným smířením
někde uvnitř.
A země se točí
a nebere ohledy
na Slunce
a jeho
krásnou tvář.
Divný krásy
a nový věci
schovaný
někde poblíž
se ukazují
a hřejí
- jako tvoje dlaně.
V tichu
tlukot srdcí
splašených
plných
života
a vášně.
A nedopsaný
kapitoly
našich životů.
Přečteno 412x
Tipy 20
Poslední tipující: Markéta G., Churry, zlomený a nanicovatý -__-, Alex Foster, Holis, ewon, NikitaNikaT., LucQa, Kapka, Anewue, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)