Životní motta
Život je někdy svině,
ale každá musí někdy jít na potrat.
I v tom neubožejším lidském životě,
je zapotřebí se všemu vysmát.
V životě se můžeš dostat na takovou úroveň,
podle toho,
jak se dostaneš ze situace,
když padáš do studně plnou hoven.
Umění života a žití je v tom,
umět se správně rozhodnout.
Co bude s námi růst jako strom
a co nás na dno chce stáhnout.
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)