Pripravený na odchod...
Padá do nás,
točiaci sa svet.
Prišiel z odchodom rána,
odkiaľ slova -nikdy niet...
A nemé básne snov,
v slnci vpísané,
otvárajú rov,
nebom prikryté...
Ešte horí plameň osudu,
čo nádej vo mne hasí.
tou ranou v hĺbke odchodu
a slzám krutej krásy...
Vystúp z mračien,
duša temná.
uhas plameň,
môjho svetla.
Nech len srdce chráni,
mojej lásky dary,
ktorá na nebi žiary,
ako mesiac, v slzách pravý...
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)